Om Sapura

Sapura et en nylig lansert nettapotekk med et stort utvalg produkter innen helse, livsstil og velvære. Vi er en del av et norsk apotek som holder til i Mjøndalen (Viken), der vi har vårt eget frittstående apotek og lager. Ettersom vi ikke har en tradisjonell kjedetilknytning, står vi fritt til å skaffe alt du trenger også fra andre leverandører. 

Vi har alltid hatt veldig gode relasjoner med våre lokale kunder, som alltid har blitt betjent med omhu og gitt de beste rådene. Samtidig har vi alltid ønsket å gå utenfor vår lille by. Da var et nettapotek den rette veien å gå, samt den beste løsningen for kundene rundt omkring. Da ble nettapoteket etablert slik at vi kunne dele vår kompetanse, glede og rådgiving til alle som trenger det, ikke kun i vår lille Mjøndalen. 

Mjøndalen Apotek (vårt morselskap) er medlem av Apotekergruppen, en interesseorganisasjon for frittstående apotek i Norge, og har driftskonsesjon fra Statens Legemiddelverk. Alle legemidler på Sapura.no er levert av Mjøndalen Apotek som er konsesjonær.

Hos oss kan du til enhver tid finne vennlig service, hyggelig atmosfære og – fremfor alt – trygge kvalitetsprodukter levert raskt og trygt. 

Trenger du hjelp? Sjekk nyttige lenker nede!

Hvis du trenger hjelp med din ordre, visit vår Kundeservice side.

Dersom du har noen spørsmål om våre produkter og tjenester, kontakt oss gjennom Kontakt siden.

Vi tilbyr pt. ikke noen reseptvarer på nettet, men alle reseptpliktige varer er tilgjengelige i vårt fysiske apotek, Mjøndalen Apotek.

Om du har handlet hos oss, kan du finne våre Kjøpsbetingelser.

Tenker du om hvordan personopplysningene dine er behandlet, sjekk vår Personvern side.

Vi holder til i Mjøndalen, Stasjonsgata 1, hvis du ønsker å besøke oss 😉


Snakker du et annet språk enn norsk? Ikke noe problem! Vi betjener kunder på mange forskjellige språk:) Våre utdannede medarbeidere og farmasøyter er alltid klare til å hjelpe deg!

Velkommen skal dere være!